Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Kies je valentijnspakje

Valentijn draait om vriendschap, liefde en warmte. Deel die warmte niet alleen met de mensen om je heen maar óók met kinderen op de vlucht. Geef een valentijnspakje dat hen beschermt en stuur gratis een bijzondere Greetz-kaart naar jouw dierbare. Zo geef je warmte door!

Je donatie is veilig
iDeal
ANBI
cbf

Kies je valentijnspakje

Valentijn draait om vriendschap, liefde en warmte. Geef die warmte door, met een pakje voor een kind op de vlucht en een bijzondere Greetz-kaart voor jouw valentijn.

Warme dekens

5
Om lekker in weg te kruipen
Warme dekens

Met een deken blijft een gevlucht kind lekker warm

5
Warme dekens

Warme kleding

50
Kleed een kind warm aan
Warme kleding

Winterkleding beschermt kinderen tegen de kou

50
Warme kleding

Vrij bedrag

Kies je liever zelf een bedrag? Vul het dan hier in.

Stuur een valentijnspakje en een gratis valentijnskaart

Vergeet je gratis valentijnskaart niet!

Pakje gekozen? Na je donatie krijg je een code waarmee je jouw valentijn gratis een van de bijzondere kaarten van UNICEF en Greetz kunt sturen! 

Geef warmte door

Valentijn draait om het delen van vriendschap, liefde en warmte. Ben je op zoek naar een bijzonder valentijnscadeau? Geef dit jaar dan geen bloemen of chocolade, maar een valentijnspakje van UNICEF. Met zo’n pakje bescherm je een kind op de vlucht. Een cadeau dus waarmee jij en je valentijn samen impact maken! Stuur gratis een bijzondere Greetz-kaart van UNICEF naar jouw dierbare om hem of haar te laten weten dat er namens jullie een valentijnspakje onderweg is. De kaart wordt gesponsord door Greetz – en gaat dus niet van je donatie af. Zo geef je warmte door!

Kies je valentijnspakje