UNICEF4Freedom: Vier bevrijdingsdag

5 mei 2017 - Euromastpark, Rotterdam (op het plein van de vrijheid)

Ook dit jaar is UNICEF Rotterdam op 5 mei weer te vinden op het bevrijdingsfestival in de havenstad en er is genoeg te doen! Zien we je daar?

Springen, knutselen en meer

Van verre zijn we al te herkennen aan de UNICEF-blauwe kraam vergezeld door een groot springkussen, maar er is nog meer te doen! Zo kun je bij ons testen of het je lukt om een hoop blikjes in één keer om te gooien, of het opnemen tegen je beste vriend of vriendin in een sjoelwedstrijd. Ga je liever zelf aan de slag? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Leef je gerust lekker uit in onze knutselhoek met het versieren van een canvas tas. Ook kon mascotte Oenny de kans natuurlijk niet laten schieten om er bij te zijn. Gedurende de dag danst hij in het rond en gaat hij maar wat graag met je op de foto!

Doe een wens

Verder zal er − ter ere van vrijheid − een groot spandoek hangen waar je een vrijheidswens op kunt schrijven, en in de schminkhoek zullen er die dag zelfs wensen in vervulling gaan. Want voor een dag prinses zijn, of toch liever vlinder, panda of leeuw? Wie wil dat nou niet? Eén schminksessie verder en die droom is werkelijkheid.

UNICEF4Freedom

Met de activiteiten tijdens het Bevrijdingsfestival willen we de boodschap overdragen dat als we samen sterk staan, we ons met zijn allen beter in kunnen zetten voor vrijheid voor iedereen. Door mee te doen aan een activiteit bij de UNICEF op het festival draag je bij aan die boodschap.

Zet dit evenement in je agenda.

Contact:

UNICEF Rotterdam
E-mail: rotterdam4unicef@gmail.com
Facebook: @Rotterdam4UNICEF
Twitter: @UNICEFRotterdam

13173728 1014579821922903 7262761301000761313 n (1)