UNICEF op het Broccoli Festival

10 juni 2017 - Archerpad 8-10 Almere

Wat is het Broccoli Festival?

Het Broccoli Festival staat in het teken van goed eten & drinken, duurzaamheid, sport, gezelligheid maar vooral ontspannen. Leuke workshops, rustgevende yoga, te gekke muziek, dans en natuurlijk heerlijk eten, maken dat je een dag beleefd die je niet snel zult vergeten.

Waar?

De derde editie van het Broccoli Festival vindt plaats op zaterdag 10 juni 2017 van 11:00 tot 23:00 uur op een unieke plek aan het water (Haddock Watersport aan het Weerwater), tussen de boten met zicht op de stad Almere. 

Wat?

Het festivalterrein bestaat uit verschillende area´s: De Healthy Market met leuke snuisterijen die allemaal een link hebben met groen, biologisch, vintage of innovatie. Het Foodplein waar je terecht kan voor lekker, biologisch en zelf gemaakt eten. De kleine zaal waar je verschillende workshops en lezingen kunt volgen. Op Het Groene Hart lounge je lekker weg met te gekke dj’s, pak je een les Yoga Grooves mee, en voor kinderen zijn er dit jaar ook weer leuke activiteiten bij het Kidsplein: Van creatieve workshops tot aan wateractiviteiten(kanoën & zeilen). Er zijn ook speciale ouder & kind lessen.

UNICEF-team

Het team van UNICEF Almere zal bij het Broccoli Festival aanwezig zijn van 11:00 tot 19:00 uur. Bij de stand van UNICEF zijn er allerlei dingen te koop: Een kinderkookboek, een heerlijk zachte knuffel die Oenny heet, armbandjes, kleurpotloden en nog veel meer! Kinderen kunnen ook spelletjes doen zoals blikgooien en grabbelen in een grabbelton. Wij nodigen iedereen uit op zaterdag 10 juni. Kom jij ook?

Gratis Entree

Omdat Broccoli vindt dat iedereen een festival moet meemaken, is de entree gratis en kan je de dag net zo duur of goedkoop maken als jij wil. Om mee te doen aan activiteiten heb je een strippenkaart nodig. Deze zijn te koop op de dag zelf bij de kassa. Er is geen voorverkoop. Kijk op de website www.broccolifestival.nl en Facebook pagina voor alle informatie.

Druk flyer rond 105mm (003)