UNICEF on ICE

20 januari 2018 - Kunstijsbaan Breda

UNICEF Studententeam Breda organiseert haar jaarlijkse schaatsevenement UNICEF on ICE. Van 10:00 tot 17:00 is jong en oud welkom bij Kunstijsbaan Breda voor een dag vol vermaak. Laat ze niet in de kou staan!

Wat allemaal vier jaar geleden begon als een ludieke actie, die verzonnen is in een studententhuis in Breda, is uitgelopen tot een nationale UNICEF actie! Ook dit jaar zal op zaterdag 20 januari het UNICEF Studententeam Breda weer haar jaarlijkse schaatsevenement UNICEF on ICE houden. Van 10:00 tot 17:00 uur is iedereen van jong tot oud welkom bij Kunstijsbaan Breda voor een dag vol vermaak.

Dit jaar wordt er geld opgehaald om Syrische kinderen te voorzien van warme dekens. We gebruiken elke dag dekens, van het moment dat we geboren worden tot onze oude dag. We kruipen gezellig met een kop thee onder een deken als we met onze kinderen een film kijken. Of maken er samen met hen een hut van. Juist ook voor Syrische kinderen is een deken meer dan gewoon een stukje stof. Zonder deken geen bescherming tegen kou en ziektes, zonder deken geen warme plek om ’s nachts te slapen. De winterkou bedreigt de gezondheid van vele kinderen in Syrië en omliggende landen. Tenten bieden weinig bescherming tegen regen en de kou. Een deken is daarmee absoluut essentieel om te overleven. Kom jij op 20 januari schaatsen? Dan gaat er van elk verkocht kaartje €1,- naar UNICEF! Bij de binnenbaan van de Kunstijsbaan Breda zal er een springkussen, een grabbelton, honderden spelletjes, mooie kleurplaten en een schmink plein worden gemaakt! Hier lopen de gehele dag vrijwilligers rond om een zo leuk mogelijke dag te maken.

Of het nog allemaal niet genoeg is zal het UNICEF Studententeam zichzelf ook nog eens inzetten om zoveel mogelijk dekens uit te kunnen delen. Dit gaan ze doen door ONBEPERKT rondjes te schaatsen! Ja, je leest het goed ONBEPERKT! Zeven uur lang zal het team zoveel mogelijk rondes schaatsen. Dit allemaal omdat ze met veel gemotiveerde teamleden zijn, wisselen ze elkaar af en schaatst iedereen zoveel rondes als hij of zij wil/kan. Sponsoren kan per persoon of naar het hele team, of per val! ​In de link vind je de sponsor actie: https://helpmee.unicef.nl/unicefonice2018

Het UNICEF Studententeam Breda is er klaar voor, dus haal de schaatsen uit het vet, doe een warme muts op en handschoenen aan en tot 20 januari bij de Kunstijsbaan in Breda! 

Facebook: https://www.facebook.com/UNICEFStudentTeamBreda/ 
Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/153574838582925/
Contactpersoon: Dorien Knapper
E-mailadres: unicefstudenten@gmail.com 
Telefoonnummer: 0621693132 

Unicef on ice breda 2018