SantaRun

21 december 2016 - Arnhem

De leukste Fun-run rond Kerst komt er weer aan! Dit jaar vindt de derde editie van de SantaRun Arnhem plaats.

ARNHEM – Town Events en UNICEF Midden-Gelderland organiseren de derde editie van de Santa Run Arnhem. Town Events is een tijdelijk evenementenbureau, bestaande uit 7 studenten van de minor Evenementenmanagement, van de Hogeschool Arnhem en Nijmegen. 

Deelnemers beleven een unieke avond, vol activiteiten en gezelligheid. Met de Santa Run Arnhem wordt geld ingezameld voor UNICEF, om schoon drinkwater te realiseren in Aleppo, Syrië. 

  • Wie: Studenten in kerstmannenpakken
  • Wanneer: 21 december  
  • Start: 19.00 uur
  • Waar: het centrum van Arnhem
  • Hoeveel: een route van 2,5 kilometer 

Langs de route zijn verschillende activiteiten, voor de deelnemers én toeschouwers. Zo verzorgt Run2Day Arnhem een sprintbaan, is er een photobooth in kerststijl en kun je onderweg even stoppen voor een hapje of een drankje. Ook is er een speciaal watertappunt waar UNICEF nadrukkelijk aandacht vraagt voor schoon drinkwater. De route start en eindigt op de Korenmarkt. Deelnemers kunnen de route meerdere keren lopen. 

De avond wordt geopend door de organisatie en UNICEF. Vervolgens gaat de run van start. Na afloop van de run vindt er een loterij plaats. 

De avond sluit af met een afterparty op de Korenmarkt. Deze afterparty begint rond 22.30 uur. Deelnemers van de Santa Run krijgen gratis toegang tot de afterparty en een aantal gratis consumpties. 

Wil jij deze Kerst een fantastische avond beleven met vrienden of familie én iets goeds doen voor een ander? Schrijf je dan in voor de Santa Run Arnhem, via santarunarnhem.nl. Deelnemers ontvangen hun eigen kerstmannenpak, een lot voor de loterij en een goodiebag. 

Het geld dat dit jaar wordt ingezameld gaat naar de noodhulp die UNICEF biedt in Aleppo, Syrië. Deze stad is grotendeels verwoest door bombardementen. Er is geen elektriciteit, waardoor de waterpompstations niet werken en er geen schoon drinkwater is. UNICEF helpt in dit rampgebied. Zeker nu de winter haar intrede heeft gedaan is hulp in Aleppo heel hard nodig.