Olympisch Stadionloop

12 november 2017 - Amsterdam

Bied jij ons een helpende hand?

Tijdens de Olympisch Stadionloop levert UNICEF een bijdrage in de vorm van een VIP ruimte, aankleding van het stadion en met vrijwilligers. We zoeken nog helpende handen voor deze bijzondere bedrijven- en scholenloop mét en voor UNICEF. Ga jij die bieden? Op deze pagina vind je meer informatie over de activiteiten en hoe je je aan kunt melden.

Heb jij een talent in decoreren?Of de VIP room bemensen?Of het uitdelen van startnummer?Of hand-en-spandiensten verrichten?Meld je dan nu aan bij: htjenakwoei@gmail.com

Heb jij een talent in decoreren?
Of de VIP room bemensen?
Of het uitdelen van startnummer?
Of hand-en-spandiensten verrichten?

Meld je dan nu aan bij: htjenakwoei@gmail.com

Heb jij een talent in decoreren?
Of de VIP room bemensen?
Of het uitdelen van startnummer?
Of hand-en-spandiensten verrichten?

Meld je dan nu aan bij: htjenakwoei@gmail.com

Het organiseren van een bijzondere Loop!

Elk jaar organiseert Phanos in samenwerking met UNICEF de Olympisch Stadionloop. Dit jaarlijkse hardloopevenement bestaat uit drie afstanden: 1 km, 5 km en 10 km. De 1 km-afstand is speciaal voor kinderen tot en met 12 jaar, eventueel vergezeld door hun ouders. De 5 km is eveneens het strijdtoneel van de onderwijsloop. Bij de 10 km kan je kiezen uit meer mogelijkheden: lopen als recreant, deelnemen met collega’s aan de bedrijvenloop of inschrijven voor de individuele wedstrijdloop.

Om deze Loop te kunnen organiseren hebben wij de hulp nodig van veel vrijwilligers. Er is voor ieder wat wils om te doen, in een leuk en enthousiast team én maar voor één dag. Wat je ervoor terugkrijgt is een hoop energie en voldoening. Meld je snel aan met je beste vriend of vriendin en wat je graag zou willen doen. 
Graag tot 12 november: Henk Tjen A Kwoei htjenakwoei@gmail.com

Meer informatie over de Olympisch Stadionloop

Meld je dan aan op de nieuwsbrief
Inschrijven individueel Inschrijven teams?
Uitslagen en foto's van de Olympisch Stadion Loop 2016

Interesse voor helpende handen?

Hier aanmelden