Kunstveiling voor UNICEF

12 februari 2017 - Nijmegen, Valkhofzaal in de Lindenberg

Voor ieder wat wils!

Zoveel begint bij een kind. Elk kind op aarde heeft het recht om kind te kunnen zijn. Elk kind heeft recht op een veilige en liefdevolle omgeving waarin het gezond kan opgroeien. 

Wij gunnen alle kinderen een onbezorgde jeugd waarin ze kunnen spelen en leren, hun talenten kunnen ontwikkelen en volop kansen krijgen. Want wij geloven in kinderen, in wat er van elk van hen kan worden én in wat ze voor de wereld kunnen betekenen. 

De Kunstveiling voor UNICEF veilt verschillende kunstwerken van regionale kunstenaars. Zij verzorgen de schilderijen, beeldhouwwerken, foto’s en weefwerken die op 12 februari onder de hamer gaan. Er worden kunstwerken in verschillende prijsklassen geveild. Daarnaast worden er enkele tekeningen van de Kleurfabriek in Nijmegen geveild. Er is dus voor iedereen wat wils. 

Gratis toegang

Iedereen is uitgenodigd om erbij te zijn:  

  • Wanneer: 12 februari 2017
  • Tijd: 14:00 tot 16:00 uur
  • Locatie: Valkhofzaal in de Lindenberg te Nijmegen 
  • De toegang is gratis.
  • Reserveren wordt aangeraden en is mogelijk via e-mail: unicefnijmegen@hotmail.com 

Het afrekenen van de gekochte kunst geschiedt ter plaatse via een pinbetaling. Na de veiling is er nog gelegenheid voor een gezellige borrel in het Lindenberg café, waarbij gasten, kunstenaars en UNICEF vrijwilligers kunnen napraten. 

Kunstveiling voor UNICEF Nijmegen

Het is voor de tweede keer dat UNICEF Nijmegen een kunstveiling organiseert, begin 2016 werd er ruim € 2.500,- opgehaald. UNICEF Nijmegen bestaat uit een team van enthousiaste en betrokken vrijwilligers die zich samen inzetten voor een goede jeugd voor íeder kind. 
Kijk voor meer informatie over UNICEF Nijmegen en de Kunstveiling voor UNICEF op hun Facebook-pagina: UNICEF Nijmegen. 

Zoveel begint bij een kind

Zoveel begint bij een kind. De kinderen van nu hebben de toekomst en hebben het recht op kind-zijn. Helaas is dit nog geen realiteit voor veel kinderen. Zeker nu zijn er veel kinderen die al op jonge leeftijd te maken krijgen met armoede, honger, ziekte en/of gewapende conflicten. Helpt u mee om hen kind te laten zijn? Om hen te laten leven, spelen en zich te ontwikkelen? 

Kom dan naar de Kunstveiling voor UNICEF!
 

Uitnodiging veiling.jpg (002)