Kerstbomenverkoop Uitgeest voor UNICEF

16 december 2017 - hoek Prinses Irenelaan / Castricummerweg

Wij, twee enthousiastelingen, willen graag iets doen voor kinderen die onze hulp nodig hebben. Daarom doneren wij € 5,- per verkochte kerstboom aan UNICEF. Dus pak je kans en schaf nog uiterlijk in het weekend van 16 december je kerstboom aan voor het goede doel!

Een echte kerstgedachte

De beste ideeën komen wanneer je ze het minst verwacht. Zo ook dit keer! Op een mooi en onbezorgde zomeravond en geïnspireerd door een artikel van UNICEF met de boodschap 'Wij gunnen alle kinderen een onbezorgde kindertijd waarin ze kunnen spelen en leren, hun talenten kunnen ontwikkelen en volop kansen krijgen', evalueerden wij, Maarten Groot en Menno Frankfort, onze jeugd.

Prachtige tijd, alles kon, alles mocht. Dan komt ook het besef voorbij dat wij van geluk kunnen spreken dat wij hier in Nederland geboren zijn en de kans hebben gehad om ons te ontwikkelen. Maar niet iedereen krijgt deze kans. Na een korte brainstormsessie kwamen we tot de conclusie dat dit met de hulp van het UNICEF team Alkmaar heel goed mogelijk was. Hoe dan? Lang verhaal kort: Kerstbomenverkoop voor UNICEF!

'Free-per-Tree'

Om het een en ander voor elkaar te krijgen hebben wij een 'Fee-per-Tree' model opgezet: Wij doneren € 5,- per verkochte kerstboom aan UNICEF. Op de verkooplocatie is ook UNICEF-kerstmerchandise uitgestald waarvan de opbrengst geheel voor de kinderrechtenorganisatie van de Verenigde Naties is. Daarnaast hopen we dat de gemeente ons initiatief steunt met een schenking. Het streven is totaal € 2.000,- voor het goede doel op te halen.

Waar ook alweer:

Op de hoek Prinses Irenelaan / Castricummerweg, tegenover de sporthal de Meet en vlakbij de IJsbaan in Uitgeest. Laatste kans in het weekend van 16 december!

Hartelijk dank namens: 

Maarten Groot en Menno Frankfort, en het UNICEF team te Alkmaar