Gelre Fietstocht voor UNICEF

2 september 2017 - Apeldoorn

De Gelre Ziekenhuizen Fietstocht is een evenement voor zowel de recreatieve fietser, de racefietser als de mountainbiker. De deelnemers kunnen lekker fietsen over de mooie Veluwe.

Fietsen was nog nooit zo lucratief!

Het inschrijfgeld van de tocht op 2 september komt net als andere jaren ten goede aan UNICEF. Samen fietsen was nog nooit zo lucratief. Want doet u één van de grootste groepsaanmeldingen? Dan wint u met uw groep één van de hoofdprijzen, gesponsord door Nysingh advocaten-notarissen. Bovendien geldt: hoe groter het peloton, hoe groter de opbrengst voor UNICEF. Nodig dus gauw de fietsliefhebbers uit uw familie, bu of vriendenkring uit en meld uw fietsgezelschap aan.

Prijzen

En wat de prijzen inhouden? Het wordt iets groots voor de hele groep, maar wat precies, dát blijft nog even een verrassing.

Meer dan alleen een fietstocht!

  • Zo kun je, voor of na de tocht, een bezoekje brengen aan de Gelre Gezondheidsmarkt.
  • Neem je onderweg een versnapering bij rustpunt De Harskamp? Deze opbrengsten gaan volledig naar Kids College Apeldoorn.
  • Deze dag fiets je niet alleen voor jezelf, maar door deelname ook automatisch voor ons goede doel: UNICEF.

Terugblik 2016

In 2016 schreven 1751 deelnemers zich in om UNICEF te steunen én een mooie tocht te fietsen. Dit jaar gaan we voor nog meer deelnemers en een nog grotere opbrengst. Helpt en fiets mee! Dus ben jij een fanatieke fietsers, fietsliefhebbers of MTB'er: blok deze zaterdag in de agenda en Schrijf je direct in!

Vrijwilligers bij gelre fietstocht