Eerste UNICEF Jeugdloop Maastricht succes!

4 augustus 2017 - Maastricht

De loop waaraan kinderen van groep 1 t/m 8 deelnamen, vond plaats in Sportpark Jekerdal en stond in het teken van wereldwijde ondervoeding. Tussen 11.00 uur en 14.00 uur stonden in het sportpark 70 enthousiaste kinderen aan de start.

Trotse nummer 1, 2 en 3

Aangemoedigd door ouders, broertjes en zusjes, oma's en opa's legden de jeugdige deelnemers afhankelijk van de leeftijd, verschillende afstanden af. Na de wedstrijd stonden de trotse nummers 1,2, en 3 van de verschillende leeftijdscategorieën op het podium om hun medaille in ontvangst te nemen. Daarnaast was er voor alle deelnemers een gratis drankje, een appel, een ijsje en een UNICEF speldje als aandenken.

Sportieve inspanning

Groot was ook de animo voor de verschillende spelletjes waaraan na de sportieve inspanning zowel de kinderen als hun familie met veel enthousiasme deelnamen. Dit alles in een gemoedelijke en ontspannen sfeer.

Op naar volgend jaar!

De organisatoren van de UNICEF Jeugdloop Maastricht kijken dan ook met veel voldoening terug op het evenement en zijn alweer begonnen met de organisatie van de volgende UNICEF Jeugdloop die zal plaatsvinden op 15 april 2018.