Color Walk

23 februari 2017 - Streekbos Bovenkarspel

Op 14 oktober organiseert Enkhuizen e.o. de 41e UNICEF Loop! Ben jij er bij? Meld je snel aan via aanmeldenloop@unicefwf.nl of via het strookje dat je op school hebt gekregen.

Je vraagt je misschien af wat een Color Walk precies is. Dit is een wandeltocht waarbij aan de start onze vrijwilligers kleurenpoeder de lucht ingooien wat voor een spectaculair en vrolijk effect zorgt. Na dit 'Color moment' gaan honderden schoolkinderen aan hun loop beginnen. Er kan gekozen worden voor 5 en 10 kilometer en voor een kabouterloop.

Op de dag van de loop worden de lopers vermaakt door middel van optredens, spelletjes, schminkers en ballonnenvouwers. Kinderen helpen zo een handje met hun voeten! De kinderen die mee lopen zoeken zelf naar sponsors. Op deze manier halen wij jaarlijks een zeer groot bedrag op om kinderen een kans te geven!

Wij zijn heel blij met de steun van een grote groep sponsoren, die ervoor zorgt dat we de totale opbrengst van de kinderen kunnen doorsluizen naar hulpprogramma’s voor kinderen die het nodig hebben.

De kinderen worden op deze loop voorbereid door gastlessen op basisscholen in Enkhuizen, Bovenkarspel, Grootebroek, Hoogkarspel, Andijk, Lutjebroek en Wervershoof.