Bevrijdingsfestival Brabant

5 mei 2017 - Pettelaarse Schans, 's-Hertogenbosch (Plein van de Vrijheid)

Vier de vrijheid met UNICEF Den Bosch op het Plein van de Vrijheid! Laat je schminken, doe mee met de sponzenloop of maak een foto in onze fotobooth!

Sponzenloop, schminken, grabbelen en nog meer!

Hoeveel blikken gooi jij in één keer om? Wil je geschminkt worden? Kom dan naar de stand van UNICEF Den Bosch op het Plein van de Vrijheid. Zoals ieder jaar is er een leuk aanbod van verschillende kinderactiviteiten bij onze stand. Speel op levensgroot formaat het kinderrechtenspel en neem het op tegen je vrienden.

Liever lekker actief bezig?

Kijk dan of jij de snelste bent bij onze sponzenloop! Voor de creatievelingen zijn er kleurpaten van Oenny. Maak jij de mooiste? Photobooth #geefkinderrechtendoor Vind je het leuk om op de foto te gaan? Kom dan een foto maken in onze UNICEF-blauwe fotoframe met de leukste gadgets en post je foto op social media met de hashtag #geefkinderrechtendoor. Op deze manier wil UNICEF Den Bosch aandacht vragen voor de rechten van het kind. De leukste foto’s worden geplaatst op de facebookpagina van UNICEF Den Bosch! 5 mei, van 11.00 – 17.00 : Pettelaarse Schans te ’s-Hertogenbosch, op het Plein van de Vrijheid.
UNICEF Den Bosch
Facebook: facebook.com/denbosch4unicef
Twitter: @denbosch4unicef
Instagram: unicef_denbosch

Unicef bevrijdingsfestival 2