700 kinderen lopen voor UNICEF!

9 april 2017 - Weert

Kinderen uit regio Weert lopen tegen kinderarbeid.
Nadat wethouder Geert Gabriels om 10.00 uur het startsein heeft gegeven lopen de kinderen vanuit het startlokaal in de aula van het College een of meerdere ronde(n) van ca. 5 km.

Ze worden per kilometer of rondje gesponsord door familie, buren en kennissen. Tot 13:00 uur kan men starten, om 14:00 uur wordt de aula van het College gesloten. De UNICEF Loop bestaat al ruim veertig jaar en in Weert wordt deze sponsorloop voor de 34e keer gehouden. De deelnemende kinderen zijn leerlingen van bijna alle basisscholen in deze gemeente. Vorig jaar was de opbrengst zo’n € 18.000,--.
Maar niet alleen gesponsorde kinderen mogen deelnemen aan deze UNICEF Loop, ook vaders, moeders, opa’s, oma’s, broers, zussen, kennissen, vrienden etc. etc. nodigen wij uit om zich op zondag 9 april bij de balie 'losse inschrijvingen' vrijblijvend aan te melden voor deelname, om daarmee voor € 3,-- p.p. deze Loop financieel extra te ondersteunen. Voor extra donaties staan er die dag altijd collectebussen in de aula opgesteld. Lagere school kinderen die graag gesponsord mee willen lopen, maar die via school geen deelname-envelop hebben ontvangen, kunnen zich aanmelden weert4UNICEF@gmail.com.