Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Vacatures - OFFLINE

Heb jij een groot hart voor kinderen? En wil je werken in een informele en internationale organisatie? Dan is werken bij UNICEF misschien iets voor jou!  

UNICEF heeft een opdracht: ervoor zorgen dat elk land de rechten van kinderen respecteert én naleeft. Wij vinden dit de mooiste opdracht die je kunt krijgen. Niets geeft meer voldoening dan alle kinderen geven waar ze recht op hebben. Wil je hieraan meewerken? Bekijk dan de vacatures hieronder.

Open sollicitaties

Omdat we zeer veel open sollicitaties ontvangen, is het voor ons ondoenlijk om een bestand met deze sollicitaties bij te houden. Wij adviseren je daarom gericht op een vacature te solliciteren. Het komt slechts zelden voor dat er naast de vacatures op onze website andere vacatures openstaan. 

Werken in het buitenland

Op de website van UNICEF Internationaal vind je meer informatie over werken in een ontwikkelingsland of op een van de hoofdkantoren van UNICEF Internationaal.

Congo uni106745

Op de hoogte blijven?

Volg ons op Facebook, Twitter, Linkedin of schrijf je in voor de nieuwsbrief

Steun UNICEF en word ook donateur!

Doneer nu