Een kaart van Klaas

22 oktober 2020

Hoe leven kinderen in andere landen? Waar wonen ze en wat vinden ze leuk? Met Wereldwijs met Klaas leert je (klein)kind spelenderwijs kinderen in de hele wereld kennen en krijgt het post van UNICEF-ambassadeur Klaas van Kruistum.

Klaas van Kruistum gaat samen met je (klein)kind de wereld ontdekken als je een abonnement neemt op Wereldwijs met Klaas.

Klaas van Kruistum gaat samen met je (klein)kind de wereld ontdekken als je een abonnement neemt op Wereldwijs met Klaas.

Klaas van Kruistum gaat samen met je (klein)kind de wereld ontdekken als je een abonnement neemt op Wereldwijs met Klaas.

Wereldwijs met Klaas is een nieuwe manier om kinderen vanaf groep drie kennis te laten maken met kinderen in andere landen. Ze krijgen om te beginnen het Wereldwijs met Klaas pakket, met daarin een vriendenboekje, wereldkaart en stickervel.

Bovendien stuurt Klaas elke maand een ansichtkaart van een kind uit een ander land, een doe-opdracht en speciale maandstickers. Zo raken het vriendenboekje en de wereldkaart steeds voller met nieuwe wereldvriendjes.

Interesse?

Door een abonnement te nemen op Wereldwijs met Klaas worden kinderen wereldwijzer én doe je zelf ook iets goeds. Met de 7,50 euro die je per maand betaalt, geef je kinderen over heel de wereld bijvoorbeeld gezondheidszorg, onderwijs en goede voeding.

Mijn (klein)kind gaat de wereld ontdekken

ik meld me aan