Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

H&M lanceert speciale T-shirtlijn voor UNICEF

16 april 2018

Vanaf nu zijn kinder-T-shirts met inspirerende citaten over vrede en liefde verkrijgbaar bij geselecteerde H&M-winkels over de hele wereld. Tien procent van de aankoopprijs wordt door H&M aan UNICEF geschonken ten behoeve van kinderen in noodhulpsituaties.

De eenvoudige, genderneutrale T-shirts van biologische katoen zijn bedrukt met citaten van Gandhi, Frida Kahlo en Astrid Lindgren die positief denken inspireren. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

De eenvoudige, genderneutrale T-shirts van biologische katoen zijn bedrukt met citaten van Gandhi, Frida Kahlo en Astrid Lindgren die positief denken inspireren. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

De eenvoudige, genderneutrale T-shirts van biologische katoen zijn bedrukt met citaten van Gandhi, Frida Kahlo en Astrid Lindgren die positief denken inspireren. De actie loopt zolang de voorraad strekt.

Kinderen in noodhulp

Een op de vier kinderen woont in een land dat geteisterd word door een conflict of een ramp, vertelt Gary Steel, UNICEF-directeur van particuliere fondsenwerving en partnerships. "Voor, tijdens en na humanitaire crises beschermt UNICEF het leven en de toekomst van de meest kwetsbare kinderen. Dankzij de donatie van H&M zullen we nog meer van hen kunnen bereiken met reddingssteun."

H&M en UNICEF

H&M en UNICEF werken al samen sinds 2004. Zo was er eerder al een mooie kindercollectie beschikbaar ten behoeve van UNICEF en wordt er jaarlijks een prachtige 'back to school campagne' gedaan in de winkels. Afgelopen jaar ging de opbrengst hiervan naar onderwijs voor kinderen uit Syrië.

Gerelateerd aan dit onderwerp