Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Mijn UNICEF, het nieuwe platform voor vrijwilligers, is live

23 maart 2018

Kinderen een toekomst geven. Je wilt daar aan bijdragen, je wilt 'wat' doen. Misschien heb je zelfs een concreet idee. Op Mijn UNICEF zetten onze vrijwilligers ideeën om in actie. Op hun eigen manier, met de kracht van enthousiaste mede-vrijwilligers achter zich.

Op Mijn UNICEF kan een vrijwillger veel. Zelf activiteiten aanmaken en doorplaatsen op unicef.nl en ervaringen delen met collega-vrijwilligers.

Op Mijn UNICEF kan een vrijwillger veel. Zelf activiteiten aanmaken en doorplaatsen op unicef.nl en ervaringen delen met collega-vrijwilligers.

Op Mijn UNICEF kan een vrijwillger veel. Zelf activiteiten aanmaken en doorplaatsen op unicef.nl en ervaringen delen met collega-vrijwilligers.

Op Mijn UNICEF inspireren en helpen vrijwilligers elkaar. Er zijn materialen en handleidingen te vinden. Vrijwilligers kunnen een activiteit in de regio starten en deze zichtbaar maken op unicef.nl. Verder kunnen ze mede-vrijwilligers hulp aanbieden bij een geplande activiteit. En er worden nogal wat activiteiten georganiseerd in een jaar. Kijk maar eens naar het overzicht van georganiseerde activiteiten in het land.

Nieuw: flexibele inzet

Helemaal nieuw is de mogelijkheid om hulp van buitenaf te vragen, door de toevoeging 'Hulp gezocht' bij georganiseerde activiteiten. Dit geeft mensen de mogelijkheid om UNICEF af en toe vrijwillig te helpen, zonder zich direct in te schrijven als vrijwilliger. Flexibele inzet noemen we dat. 

Positieve reacties

De eerste reacties van vrijwilligers zijn heel positief:

  • Algemeen: complimenten!! Een erg mooi, overzichtelijk en gebruikersvriendelijk portaal.
  • Ik kan zeker vinden wat ik zoek. Het ziet er allemaal erg overzichtelijk uit en het is prettig leesbaar.
  • Mijn algemene indruk is zeer positief. Het is echt een verbetering en het ziet er mooi uit.
  • Ik vind het een grote verbetering. Veel gebruiksvriendelijker en het meeste is goed te vinden.
  • Site werkt goed mobiel.

Enthousiast geworden?

Wellicht ben je enthousiast geworden en wil je ook vrijwillig bijdragen aan het werk van UNICEF. Dat kan. Op de pagina ‘Word vrijwilliger’ vind je meer informatie. Of je kunt je natuurlijk aanmelden om eens te helpen bij de geplande activiteiten.

Gerelateerd aan dit onderwerp