Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Strategisch partnerschap tussen UNICEF en CM.com

17 november 2017

UNICEF en CM.com werken samen in een langdurig en strategisch partnerschap om kinderrechten te promoten en bevorderen.

Van links naar rechts: Anoek Hoijtink, Femke Beumer, Gilbert Gooijers, Fedor Vriezen, Suzanne Laszlo, Eric Fransen, Wendy Schilder

Van links naar rechts: Anoek Hoijtink, Femke Beumer, Gilbert Gooijers, Fedor Vriezen, Suzanne Laszlo, Eric Fransen, Wendy Schilder

Van links naar rechts: Anoek Hoijtink, Femke Beumer, Gilbert Gooijers, Fedor Vriezen, Suzanne Laszlo, Eric Fransen, Wendy Schilder

Beide organisaties werken samen om kinderen in de hele wereld weerbaarder te maken via onderwijs en het vergroten van hun kennis. UNICEF heeft bovendien voor CM.com gekozen, omdat dit bedrijf nieuwe mobiele fondsenwervende activiteiten in Zuid-Afrika ontwikkelt.

Techno Girl stages bij CM

Het partnerschap heeft een looptijd van drie jaar. CM.com ondersteunt hierin onder andere het Techno Girl-programma van UNICEF, dat zich ten doel stelt technische vaardigheden bij meisjes in Zuid-Afrika te ontwikkelen. Twee meisjes gaan in 2018 drie maanden stagelopen op het hoofdkantoor van CM in Breda. CM verzorgt hierin zowel de stageplaatsen als huisvesting. 

Daarnaast zal er op korte termijn ook een samenwerking komen tussen de door CM ontwikkelde app McMoney en UNICEF. Met McMoney stuurt CM wereldwijd testberichten om de veiligheid en betrouwbaarheid van berichten te controleren. Gebruikers kunnen het geld voor de ontvangen SMS doneren aan UNICEF.

Fedor Vriezen, senior relatiemanager bij UNICEF: ‘Dit partnerschap staat voor waar wij als UNICEF in geloven, vooroplopers in innovatie die door samen te werken elkaar versterken. Door de meeloopstage bij CM in Breda kunnen de Techno Girls praktische ervaring opdoen die hen klaarstoomt voor een verdere opleiding en werk in deze sector. Zo biedt onze samenwerking kinderen een toekomstperspectief.’

Wendy Schilder, marktmanager Fondsenwerving bij CM: ‘UNICEF en CM werken in Nederland al geruime tijd samen om op een slimme manier donateurs te bereiken en inkomsten uit mobiele fondsenwerving te vergroten. Door dit strategisch partnerschap wordt deze samenwerking verder geconcretiseerd en geïntensiveerd. CM zal door verschillende activiteiten het Techno Girl Programma in Zuid-Afrika ondersteunen en UNICEF zet de diensten van CM voor de verwerking van mobiele transacties in. Een prachtig voorbeeld van samenwerking op basis van wederzijds commitment.’ 

Gerelateerd aan dit onderwerp