Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Mei 2018: UNICEF Rift Valley Marathon Experience

7 juli 2017

Op zoek naar de ultieme marathonuitdaging? Doe dan mee aan de eerste editie van de UNICEF Rift Valley Marathon Experience in de bakermat van het hardlopen: Rift Valley in Kenia. In mei 2018 kun jij ernaartoe, samen met UNICEF én voormalig wereldkampioen Lornah Kiplagat!

Wereldtopper Lornah Kiplagat kijkt uit over de plek waar jij misschien volgend jaar een marathon gaat lopen: Rift Valley in Kenia.

Wereldtopper Lornah Kiplagat kijkt uit over de plek waar jij misschien volgend jaar een marathon gaat lopen: Rift Valley in Kenia.

Wereldtopper Lornah Kiplagat kijkt uit over de plek waar jij misschien volgend jaar een marathon gaat lopen: Rift Valley in Kenia.

Je deelname aan onze marathon staat garant voor een unieke ervaring. Elke meter die je in de Rift Valley aflegt, zal je je verdere leven bijblijven. Bovendien geef je met je deelname kinderen in Kenia een toekomst. Met behulp van sponsors haal je geld op voor Football for Water. Dankzij dit programma krijgen kinderen op Keniaanse scholen schoon water en wc's, zodat ze naar school (blijven) gaan en tegelijkertijd gezond blijven. Je bezoekt samen met alle deelnemers een van de scholen die aan Football for Water meedoen, zodat je zelf kunt zien wat er met je bijdrage gebeurt.

Goed om te weten

  • Blokkeer 12 tot en met 20 mei 2018 in je agenda, want in die week gaat het gebeuren!
  • Weet wel: de UNICEF Rift Valley Marathon Experience is een 'tough cookie'. Het wordt afzien en hij is daarom vooral bedoeld voor geoefende marathonlopers. De garantie dat je hem helemaal uitloopt kunnen we je niet geven, maar je kunt er wel zeker van zijn dat je na afloop een prachtige en onvergetelijke ervaring rijker bent.
  • Onze marathon is uniek en nooit eerder gelopen. Samen met meervoudig wereldkampioen én teamgenoot Lornah Kiplagat hebben we een prachtig parcours voor je uitgezet.
  • Je logeert in Lornah's High Altitude Training Centre. Het centrum ligt in Iten, aan de rand van de vallei. Bovendien is het van alle gemakken voorzien, zodat je je optimaal kunt voorbereiden en fit en uitgerust aan de marathon kunt beginnen. Uniek: je krijgt hierbij hulp van Keniaanse hardlopers!
  • Je maakt deel uit van een hecht Team UNICEF. Als teamlid krijg je van ons intensieve begeleiding bij het werven van sponsors en bij je voorbereiding op de marathon. Je ontvangt bijvoorbeeld mailings met tips van Lornah en kunt meedoen aan webinars, gezamenlijke trainingen en loopevenementen in Nederland.
Als je meedoet aan de UNICEF Rift Valley Marathon Experience loop je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen in Kenia. Zij krijgen dankzij jou op hun scholen schoon water en wc's.

Als je meedoet aan de UNICEF Rift Valley Marathon Experience loop je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen in Kenia. Zij krijgen dankzij jou op hun scholen schoon water en wc's.

Als je meedoet aan de UNICEF Rift Valley Marathon Experience loop je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de kinderen in Kenia. Zij krijgen dankzij jou op hun scholen schoon water en wc's.

Ik schrijf me in

naar het deelnameformulier