Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Page en UNICEF slaan handen ineen voor goede sanitatie

5 oktober 2016

Het gezamelijke programma 'Toilets Change Lives' helpt kinderen in Afrika om een goede basis hygienische basis te krijgen zodat ze gezond kunnen opgroeien. De Page-actie loopt van 5 oktober tot en met 4 december.    

Page en UNICEF starten het programma 'Toilets Change Lives' om kinderen een goede basis van hygiene te geven.  

Schoon water en toiletvoorzieningen

Page werft middels een CRM-actie in de Jumbo fondsen voor de UNICEF-projecten om kinderen op scholen in Zuid-Afrika schoon water plus veilige sanitaire voorzieningen te bieden. Ook worden diverse gemeenschappen in Angola middelen aangereikt om zelf toiletten te bouwen, te gebruiken en te onderhouden. 

Actie in de Jumbo

Toilets Change Lives is een wereldwijde samenwerking tussen beide partijen. In Nederland voert Page 10 weken lang een actieverpakking waarbij € 0,50 per verpakking wordt gedoneerd aan UNICEF. De actie duurt van 5 oktober tot en met 4 december 2016. 

PAGE Pack Unicef

Meer informatie

Lees meer over de samenwerking en hoe je mee kunt doen aan de actie.

 

Page Y66A5805 450X300Page Y66A5988 450X300Page Y66A6324 450X300

Gerelateerd aan dit onderwerp