Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

ING-klanten Suzanne en Angelique naar Madagaskar

1 augustus 2016

ING-klanten Suzanne en Angelique reisden af naar Madagaskar en ontmoetten daar de zusjes Seisa en Florette. Dankzij de donaties van de ING Spaarrekening voor UNICEF gaan zij nu naar de kleuterschool.

Al jaren werkt ING samen met UNICEF aan het verbeteren van het kleuteronderwijs in Madagaskar. Met de Spaarrekening voor UNICEF dragen ook klanten van ING hieraan bij.

ING-klanten Suzanne en Angelique kregen de kans om in Madagaskar te zien wat er met al die bijdragen is gebeurd. Om voor deze reis in aanmerking te komen, deden ze mee aan een wedstrijd. Op www.opreismetingvoorunicef.nl hoorden ze bij de drie duo's met de meeste stemmen en in de daarop volgende finale kwamen ze als winnaars uit de bus.

Film: De Toekomst van Madagascar

ING heeft een film gemaakt van de reis van Suzanne en Angelique. Zij maakten in Madagaskar kennis met de zusjes Seisa en Florette, die dankzij de opbrengst van de ING Spaarrekening voor UNICEF naar de kleuterschool gaan. Dat is een belangrijke stap in de richting van een beter leven. De kans is namelijk nu een stuk groter dat de zusjes straks ook naar de basisschool gaan en daardoor hun kansen op een betere toekomst vergroten.

Het winnende duo

Suzanne en Angelique mochten met ING en UNICEF naar Madagaskar.

Ambassadeurs Angelique En Suzanne Reis Madagaskar 360

Lees hier meer over de Spaarrekening voor UNICEF.

De Spaarrekening voor UNICEF

Met deze rekening steun je als spaarder het werk van UNICEF. ING doneert namelijk op jaarbasis 0,10% aan UNICEF over het gemiddelde totaalsaldo van alle Spaarrekeningen voor UNICEF zonder dat dit ten koste gaat van het saldo of de rente van de spaarder.  

Gerelateerd aan dit onderwerp