Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Campagne nalaten aan UNICEF van start

4 april 2016

UNICEF start vandaag een campagne met als doel het Nederlands publiek te informeren over de mogelijkheid om UNICEF op te nemen in het testament.  Paul van Vliet: "Samen kunnen we kinderen geven wat ze verdienen. Ook als we er straks niet meer zijn."

Om meer bekendheid te geven aan de mogelijkheid om UNICEF op te nemen in het testament, start UNICEF Nederland vandaag een speciale campagne. De oproep van ambassadeur van Paul van Vliet is te zien op tv, in print en online.  

Paul van Vliet: "Voor mij is het een fijn idee dat ik ook na mijn dood kan bijdragen aan een betere toekomst voor de kinderen van UNICEF. Daarom laat ik, behalve aan mijn wettelijke erfgenamen, ook geld na aan kinderen in ontwikkelingslanden.

Het maakt niet uit of je rijk of arm bent. Ook met een klein bedrag kan UNICEF veel doen. Dat heb ik tijdens mijn vele reizen voor UNICEF met eigen ogen gezien. Daarom heb ik met een gerust hart UNICEF opgenomen in mijn testament."

Een testament in vier stappen

Het geeft een rustig en fijn gevoel als je weet dat alles goed is geregeld voor de nabestaanden. Een testament laten opmaken of wijzigen is vrij eenvoudig. Lees meer over de vier benodigde stappen.

Met UNICEF als erfgenaam geef je kinderen de kans gezond op te groeien en zich te ontwikkelen. Zo draagt je ook na je overlijden bij aan een betere wereld en leeft je geloof in kinderen heel concreet voort. 

Meer weten over nalaten? Vraag dan via 0800 - 1120 de brochure aan of download de brochure. Voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Annemarie Blok (relatiemanager nalaten) via 088 - 444 96 50.

Paul van Vliet over nalaten:

"Ik zou iedereen aanraden: zet UNICEF in uw testament. Stap naar de notaris. Het is maar één regel, maar je maakt zoveel kinderen blij. Dat moet toch een heel leuk idee zijn: dat je na je dood, toch aan de toekomst blijft werken."

Paul Van Vliet Nalaten Aan UNICEF 340 Px

Gerelateerd aan dit onderwerp