Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

ING zoekt ambassadeursduo voor reis Madagaskar!

24 maart 2016

ING biedt een duo de kans om met eigen ogen te zien hoe ING en UNICEF het leven van kinderen in Madagaskar verbeteren.  Zijn jullie de ambassadeurs die wij zoeken? Meld je dan nu aan!

Al jaren werkt ING samen met UNICEF aan het verbeteren van het kleuteronderwijs in Madagaskar. Met de Spaarrekening voor UNICEF dragen ook klanten van de ING hier aan bij. ING biedt nu twee van hen de mogelijkheid om naar Madagaskar af te reizen en met eigen ogen te zien wat er is bereikt. 

Hoe werkt het?

Tot 3 april aanstaande kan je je als duo aanmelden om ambassadeur van de Spaarrekening voor UNICEF te worden. Je wordt dat natuurlijk niet zomaar. Hoe werkt het? Maak een kort filmpje met je motivatie. Deze kun je bij je aanmelding uploaden. ING selecteert uit alle inzendingen tien duo's. Het publiek kan via de site www.opreismetingvoorunicef.nl vervolgens een stem uitbrengen op het koppel naar keuze. De drie duo's met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Uiteindelijk bepaalt de jury op basis van een opdracht en een gesprek welk duo wint en 14 mei aanstaande afreist naar Madagaskar. 

Unieke kans

Deze actie van ING biedt een unieke mogelijkheid om te zien wat de impact van de donaties op kleuteronderwijs in Madagaskar is. Dus heb je een betaalrekening bij ING meld je dan nu aan als duo! Je ervaringen worden tijdens de reis gefilmd en na afloop gedeeld met de klanten van ING. 

Heel veel succes!

Gefeliciteerd!

Gefeliciteerd Suzanne en Angelique. De kersverse ambassadeurs gaan met ING voor UNICEF naar Madagaskar! 

Ambassadeurs Angelique En Suzanne Reis Madagaskar 360

Lees hier meer over de Spaarrekening voor UNICEF.

De Spaarrekening voor UNICEF

Met deze rekening steun je als spaarder het werk van UNICEF. ING doneert namelijk op jaarbasis 0,10% aan UNICEF over het gemiddelde totaalsaldo van alle Spaarrekeningen voor UNICEF zonder dat dit ten koste gaat van het saldo of de rente van de spaarder.  

Gerelateerd aan dit onderwerp