Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Louis Vuitton maakt 'Silver Lockit' voor UNICEF

13 januari 2016

Louis Vuitton brengt het exclusieve armbandje en ketting de 'Silver Lockit' uit. Een deel van de verkoopopbrengst wordt gedoneerd aan UNICEF.

Vanaf 13 januari wordt de 'Silver Lockit' voor UNICEF uitgebracht. Louis Vuitton heeft een exclusief sieraad in een armband- en halskettingversie ontworpen en voor iedere verkochte 'Silver Lockit' wordt er € 180 aan UNICEF gedoneerd. Daarmee steunt Louis Vuitton UNICEF om wereldwijd kinderen in nood te helpen.

"UNICEF is een betrouwbare partner en sterke leider in humanitair beleid. Samen kunnen we echt een verschil maken voor deze kinderen in nood", zegt Michael Burke, CEO van Louis Vuitton.

Louis Vuitton zet ook een actie op via sociale media. Iedereen wordt opgeroepen om een foto te nemen van een 'pinky promise'. Kruis pinken met een partner en maak zo een belofte voor kinderen in nood. Plaats deze foto vervolgens op social media met de hashtag #MAKEAPROMISE.

Lv Makeapromise 340