Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Gratis doneren aan UNICEF via 4MORGEN

18 december 2015

Op online winkelplatform 4MORGEN kun je ervoor kiezen om een percentage van je aankoopbedrag aan een goed doel te geven. Zo is UNICEF steunen wel heel makkelijk!!

 

UNICEF 4morgen banner

Koop nu je kerstcadeaus via 4MORGEN en steun ons kosteloos.

4MORGEN is een online platform met meer dan duizend webshops. Als je in een van die winkels (waaronder Albert Heijn, Zalando en Thuisbezorgd.nl) een product hebt gekocht, kun je ervoor kiezen om een percentage van het aankoopbedrag aan een goed doel te schenken. Doneren kost je dus niets extra.

UNICEF in je profiel

UNICEF is sinds kort een van de doelen die je via 4MORGEN kunt steunen. Dat kun je doen door ons als favoriet aan te merken in je profiel. Alvast bedankt! Met jouw bijdrage kunnen we kinderen wereldwijd een betere toekomst geven.

 

UNICEF en 4morgen