Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Doneer een wens

18 december 2015

Onze wens is een betere toekomst voor kinderen wereldwijd. Help jij ons om deze in vervulling te laten gaan?

Stuur ook een kerstwens aan jouw vrienden, familie of collega's. Voor elke wens doneert ING € 1,- aan UNICEF. Via de website www.doneereenwens.nl kan iedereen meedoen.

Met de opbrengst stelt UNICEF jongeren in staat om hun eigen toekomst én die van hun leefomgeving te verbeteren. We werken aan het verbeteren van hun kennis en vaardigheden, zodat ze nu en later betere keuzes kunnen maken. Dit vergroot namelijk hun kansen op een goede baan of op een eigen onderneming. En daarmee verbeteren ze hun financiële situatie en krijgen ze invloed op de toekomst. Help jij ons mee?

Doneer 340

ING Nepal 340