Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Meet and greet met Ranomi Kromowidjojo in Haags Hofbad

10 november 2015

Leden van zwemclub Racing Club Den Haag hebben voor UNICEF ruim 7500 euro ingezameld. Als dank kregen ze afgelopen zondag een training van Ranomi Kromowidjojo.

Met dit evenement haakte Racing Club Den Haag aan bij alle andere activiteiten die Den Haag dit jaar als UNICEF Stad organiseert. Kinderen die lid zijn van de club konden zich kwalificeren voor een meet & greet met Ranomi Kromowidjojo. Bovendien mochten ze in het Haagse Hofbad meedoen aan speciale clinics van onder meer de Olympisch kampioene en haar coach.

Zeventig zwemmertjes hebben enorm hun best gedaan om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Ranomi kon namens UNICEF maar liefst 7.699,75 in ontvangst nemen.

 

Ranomi Hofbad 1

Ranomi Hofbad 2

Ranomi Hofbad 3

Gerelateerd aan dit onderwerp