Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Zapplive in actie voor UNICEF 2015

16 oktober 2015

Vijf zaterdagen lang vraagt Zapplive aandacht voor vluchtelingenkinderen. Kijk vanaf 10 oktober om 8.45 uur naar Zapplive op Zapp.

Vluchteling, maar vooral gewoon kind

Wat als je rilt van de kou omdat je geen warme trui hebt? Als je je voortdurend zorgen maakt of het allemaal wel goed komt? Als je 's nachts niet kan slapen door wat je hebt meegemaakt Wat als je moet vluchten om te overleven?

In Syrië en de buurlanden hebben 7,8 miljoen kinderen hulp nodig. Ze zijn op de vlucht en moeten overleven in zeer slechte omstandigheden. Er is gebrek aan medische zorg, voeding, warme kleding en miljoenen kinderen gaan niet naar school.

Tijd voor actie dus!

Vijf zaterdagen lang vraagt Zapplive aandacht voor vluchtelingenkinderen. Kinderen worden opgeroepen om in actie te komen. Via deze acties wordt er zoveel mogelijk  geld ingezameld voor kinderen in nood. Kinderen kunnen alleen in actie komen, maar ook samen met een vriend(in), sportteam of klas. Lege flessen verzamelen, cupcakes bakken, auto's wassen... Alle acties zijn welkom!

De speciale zapplive uitzendingen zijn vanaf 10 oktober om 8.45 uur te zien op Zapp.

Zapp

Kom in actie!

  • Voor € 2,50 krijgen kinderen een medische check
  • Voor € 5 kunnen we zorgen voor een warme deken
  • Voor € 33 kunnen we een kind een winterkledingpakket geven
  • Voor € 135 hebben we een School-in-a-box voor 40 kinderen

Meer informatie

Extra helpen

Draag een extra steentje bij en sms UNICEF naar 4333.

Gerelateerd aan dit onderwerp