Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Paul van Vliet viert feestje voor kinderen in Carré

3 september 2015

Onze oudste ambassadeur viert zijn verjaardag met een avond vol topcabaret in Koninklijk Theater Carré. De avond zal worden bijgewoond door Prinses Beatrix, Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven. Bestel nu kaarten (de opbrengst is bestemd voor UNICEF)!

Paul van Vliet wordt op donderdag 10 september tachtig jaar. Ondanks die mooie leeftijd gaat hij door met zijn werk voor UNICEF. Onvermoeibaar, want Paul gunt alle kinderen een wereld zonder oorlog, honger en onveiligheid. Ze hebben recht op een fijne en onbezorgde jeugd, waarin ze kunnen lachen, leren en spelen.

Vandaag of Morgen

Paul viert zijn verjaardag op maandag 14 september in Koninklijk Theater Carré. Samen met zijn collega's Youp van 't Hek, Jochem Myjer, Herman van Veen en Bert Visscher heeft hij een programma samengesteld rond het thema Vandaag of Morgen. Paul wil namelijk niet te veel stilstaan bij het verleden; hij houdt zich liever bezig met nu en later. De cabaretiers hebben - ieder uit hun eigen werk - liedjes, verhalen en types gekozen die op dit thema aanhaken.

Voor UNICEF

De opbrengst van Vandaag of Morgen is voor UNICEF. Prinses Beatrix, die beschermvrouwe is van UNICEF Nederland, zal de voorstelling bijwonen. Ook Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn erbij.

Kaarten zijn te koop op de website van Carré.

Paulvanvliet Rechts

Paulenmamadou Mali

Gerelateerd aan dit onderwerp