Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Hartelijk dank!

1 juli 2015

Of je nou donateur bent geworden, een gift hebt gedaan of onze berichten hebt gedeeld via social media, we willen iedereen die ons in welke vorm dan ook heeft gesteund heel hartelijk bedanken!

Omdat je samen met ons de zorg voor kinderen deelt. En het belangrijk vindt dat élk kind een goede kindertijd heeft en kansen krijgt. Zonder jou, geen UNICEF! We zijn ongelooflijk trots op zoveel steun voor kinderen wereldwijd naar aanleiding van de TV Show Special voor UNICEF

Zoveel begint bij een kind

Elk kind waar ook ter wereld heeft het recht om kind te kunnen zijn. Elk kind heeft recht op een veilige en liefdevolle omgeving waarin het gezond kan opgroeien.Wij gunnen alle kinderen een onbezorgde jeugd waarin ze kunnen spelen en leren, hun talenten kunnen ontwikkelen en volop kansen krijgen. Want wij geloven in kinderen, in wat er van elk van hen kan worden én in wat ze voor de wereld kunnen betekenen. 

 

 

beeld dank

UNICEF TV Show 2015 _51

TV Show Special voor UNICEF gemist?