Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Masterclasses SLAM!Academy en UNICEF van start

29 mei 2015

Deze week starten de masterclasses voor een nieuwe hiphop / r&b editie van de SLAM!Academy. SLAM!Academy hét opleidingstraject voor jong muzikaal talent, heeft dit jaar UNICEF Nederland als partner omarmd. 

Ieder jaar worden vier talenten toegelaten als student aan de SLAM!Academy. UNICEF ambassadeur Renate Gerschtanowitz, Kraantje Pappie, Jiggy Djé en Yung Felix stomen de studenten klaar voor een carrière als hiphop / r&b artiest.

Laat je stem horen

Dit jaar heeft de SLAM!Academy een speciaal thema: 'Laat je stem horen'. Hiermee willen SLAM!FM en UNICEF jongeren inspireren en laten nadenken over kinderrechten. De grootste uitdaging tijdens de SLAM!Academy is het opnemen van een track. Dit gebeurt tijdens de  laatste masterclass in de studio van producer Yung Felix.

Iedere donderdagavond om half negen komen de talenten langs in de SLAM!FM studio tijdens het programma 'Bij Igmar'. Hier vertellen ze wat ze geleerd hebben en kijken ze vooruit naar de volgende masterclass. Vanaf 12 juni kan iedereen de resultaten van de SLAM!Academy op tv bekijken via het speciale SLAM!FM kanaal en ook online.

Alle ontwikkelingen van de talenten zijn te volgen op social media en online op de website van SLAM!FM.

SLAM

SLAM Renate