Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

DI-RECT viert verjaardag en helpt UNICEF!

26 mei 2015

De Haagse band DI-RECT bestaat 15 jaar en dat wordt groots gevierd op zaterdag 29 augustus in het Westbroekpark in Den Haag! 

Bij het kopen van een ticket voor het concert dat in het teken staat van 15 jaar DI-RECT, kun je een donatie aan UNICEF doen en zo je steentje bijdragen aan een onbezorgde jeugd voor meisjes in Indonesië. Tickets voor het concert kunnen hier worden besteld. Wees er snel bij en help UNICEF mee om meisjes in Indonesië te helpen.

Voor het speciale Den Haag voor UNICEF-jaar, waarin geld wordt opgehaald voor een programma tegen kindhuwelijken in Indonesië, zetten de leden van DI-RECT als ambassadeurs zich in. Op 2 maart werden zij door UNICEF ambassadeur en Hagenaar Paul van Vliet verwelkomd in het ambassadeursteam, zie hier hoe dat ging.

Zoveel begint bij een kind

Welke kansen heb jij gekregen waardoor je verder bent gekomen in het leven? Waar heb jij je talenten ontdekt? DI-RECT, de stad Den Haag en UNICEF vinden dat elk kind, kind moet kunnen zijn, want dan kan het later bergen verzetten. Met de slogan: 'Zoveel begint bij een kind. Als wij het kansen geven', roepen we heel Den Haag, en natuurlijk de rest van Nederland, op om zich in te zetten voor UNICEF. Ook DI-RECT helpt mee.

Kijk op www.denhaagvoorunicef.nl voor meer informatie.

Di -rect Voor Unicef