Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

TROS TV Show voor UNICEF

21 mei 2015

Op 1 juli staat de TV Show in het reken van UNICEF. Presentator Ivo Niehe neemt ons mee in een reis langs de wereld en laat zien hoe het is om ergens anders op te groeien. Donateurs van UNICEF kunnen bij de opnames aanwezig zijn.

Kindertijd

De TV Show staat in het teken van kindertijd. Met bijzondere gasten als topballerina Michaëla DePrince, Kenny B., Gerdi Verbeet en Paul van Vliet blikken we terug op hun jeugd. Als gast ben je getuige van bijzondere ontmoetingen en hoort u indrukwekkende verhalen.

Elk kind op aarde heeft het recht om kind te kunnen zijn. Elk kind heeft recht op een veilige en liefdevolle omgeving waarin het gezond kan opgroeien. Wij gunnen alle kinderen een onbezorgde jeugd waarin ze kunnen spelen en leren, hun talenten kunnen ontwikkelen en volop kansen krijgen. Want wij geloven in kinderen, in wat er van elk van hen kan worden én in wat ze voor de wereld kunnen betekenen.

Samen met jou willen we kinderen de best mogelijke kindertijd geven. We helpen hen op elk gebied van hun leven, of het nou gaat om onderwijs, bescherming of goede zorg. Het maakt voor ons niet uit waar ze wonen, waarin ze geloven en wat hun afkomst is. Wij zijn er voor hen, onvoorwaardelijk. Omdat zoveel bij kinderen begint.

Opnames bijwonen

Graag nodigen wij donateurs van UNICEF uit aanwezig te zijn bij de opnames van een wel heel bijzondere uitzending van de TV Show.

Met prominente Nederlanders gaat Ivo Niehe terug naar hun kindertijd. Je bent getuige van bijzondere ontmoetingen en hoort indrukwekkende verhalen. Ook nemen wij je mee in de wereld van UNICEF en maken wij je deelgenoot van ons werk voor kinderen dat mede mogelijk wordt gemaakt door jouw steun. Diverse bekende artiesten omlijsten de avond.

De opnames zijn op maandag 22 juni 2015 van 19.00 tot circa 22.00 uur in het Beatrix Theater in Utrecht. Introducees zijn van harte welkom.

Aanmelden

Zodra je een bevestiging van ons hebt ontvangen, is de stoel voor je gereserveerd.

Campagnebeeld 340

BV