Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

SLAM!Academy 2015 van start

26 april 2015

UNICEF en SLAM!FM gaan samen op zoek naar hiphop/r&b talenten in de SLAM!Academy. In de SLAM!Academy kunnen jongeren door middel van muziek (rap) hun stem laten horen.

Want het laten horen van je stem is één van de 41 rechten die vastgelegd zijn in het Kinderrechtenverdrag. De SLAM!Academy geeft jongeren een stem!

Jongeren kunnen hun 'rap' demo insturen via http://academy.slamfm.nl. Hieruit worden de vier beste talenten gekozen die vier masterclasses mogen volgen van grote namen uit de hiphop en rap wereld. Eén masterclass staat hierbij volledig in het teken van kinderrechten. Jongeren gaan in de masterclass 'tekstschrijven' aan de slag met het schrijven van een tekst over kinderrechten. Het eindresultaat? Een rap over kinderrechten!  

Meer informatie of een demo insturen? http://academy.slamfm.nl  

 

Gerelateerd aan dit onderwerp