Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Ambassadeur Jörgen Raymann geridderd

24 april 2015

Ambassadeur Jörgen Raymann is vandaag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau door burgemeester Annemarie Jorritsma in zijn woonplaats Almere.


"Raymann polariseert niet, maar zet ons zonder belerend te zijn aan het denken. Hij maakt ons aan het lachen, meestal om onszelf. Zo houdt hij ons een spiegel voor", aldus burgemeester Jorritsma in haar toespraak.

Van harte gefeliciteerd

Eén van de redenen voor deze onderscheiding is zijn goede werk voor UNICEF. Naast zijn werk als cabaretier zet Jörgen Rayman zich in voor kindertehuizen in Suriname, en is hij ambassadeur van UNICEF. In 2005 en in 2012 reisde Jörgen af naar zijn thuisland Suriname, om te zien wat UNICEF hier allemaal doet. We zijn ontzettend dankbaar dat Jörgen ons werk wil ondersteunen, en we willen hem van harte feliciteren met deze onderscheiding!

Jorgen1

Jorgen2

Gerelateerd aan dit onderwerp