Start Paascampagne Claire's

2 april 2015

Deze week is de Paascampagne bij Claire's, de bekende winkelketen van sieraden en accessoires, weer van start gegaan. Het geld dat met deze campagne opgehaald wordt, zal naar het werk van UNICEF gaan.

Sinds 2012 is Claire's een partner van UNICEF. Onder het mom 'Little things make a big difference' maken we met behulp van kleine donaties, samen een groot verschil voor kinderen in nood. 

Paascampagne

Deze week is de Paascampagne bij Claire's weer van start gegaan. Aan klanten wordt gevraagd een euro te doneren bij het afrekenen. De actie wordt gehouden in verschillende Europese landen, zoals Frankrijk, ItaliĆ« en Nederland. Het geld dat opgehaald wordt met de paascampagne van Claire's zal naar het werk van UNICEF gaan.

Claire 's 340

Claire 's 340 Moeder