Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Start Paascampagne Claire's

2 april 2015

Deze week is de Paascampagne bij Claire's, de bekende winkelketen van sieraden en accessoires, weer van start gegaan. Het geld dat met deze campagne opgehaald wordt, zal naar het werk van UNICEF gaan.

Sinds 2012 is Claire's een partner van UNICEF. Onder het mom 'Little things make a big difference' maken we met behulp van kleine donaties, samen een groot verschil voor kinderen in nood. 

Paascampagne

Deze week is de Paascampagne bij Claire's weer van start gegaan. Aan klanten wordt gevraagd een euro te doneren bij het afrekenen. De actie wordt gehouden in verschillende Europese landen, zoals Frankrijk, Italië en Nederland. Het geld dat opgehaald wordt met de paascampagne van Claire's zal naar het werk van UNICEF gaan.

Claire 's 340

Claire 's 340 Moeder