Start verkoop H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie

12 maart 2015

Vandaag lanceert H&M de Newborn Exclusive voorjaarscollectie. Met de verkoop van deze collectie steunt H&M UNICEF's vaccinatie programma door 1 poliovaccin te doneren voor elk verkocht artikel.

Een polio vaccin per verkocht artikel

De Newborn Exclusive voorjaarscollectieeen is een complete zomerse garderobe voor de
allerkleinsten die is gemaakt van duurzamere materialen. H&M doneert 1 poliovaccin, oftewel 10% van de verkoopprijs, voor elk verkocht artikel van de Newborn Exclusive collectie aan UNICEF's wereldwijde vaccinatieprogramma. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de aankoop van vaccins en de bescherming van de meest kwetsbare kinderen in achtergestelde gebieden.

Extra zacht en van 100% biologisch katoen

De sets en pakjes van de Newborn Exclusive collectie hebben een hoge kwaliteit en zijn ontworpen met veel aandacht voor details. De stoffen en zomen zijn super zacht voor extra comfort en de artikelen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie is vanaf vandaag online verkrijgbaar.

Kleding 340

 

Polio _340x 227

 

Jurkje 340

 

Gerelateerd aan dit onderwerp