Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Start verkoop H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie

12 maart 2015

Vandaag lanceert H&M de Newborn Exclusive voorjaarscollectie. Met de verkoop van deze collectie steunt H&M UNICEF's vaccinatie programma door 1 poliovaccin te doneren voor elk verkocht artikel.

Een polio vaccin per verkocht artikel

De Newborn Exclusive voorjaarscollectieeen is een complete zomerse garderobe voor de
allerkleinsten die is gemaakt van duurzamere materialen. H&M doneert 1 poliovaccin, oftewel 10% van de verkoopprijs, voor elk verkocht artikel van de Newborn Exclusive collectie aan UNICEF's wereldwijde vaccinatieprogramma. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de aankoop van vaccins en de bescherming van de meest kwetsbare kinderen in achtergestelde gebieden.

Extra zacht en van 100% biologisch katoen

De sets en pakjes van de Newborn Exclusive collectie hebben een hoge kwaliteit en zijn ontworpen met veel aandacht voor details. De stoffen en zomen zijn super zacht voor extra comfort en de artikelen zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. De H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie is vanaf vandaag online verkrijgbaar.

Kleding 340

Polio _340x 227

Jurkje 340

Gerelateerd aan dit onderwerp