Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Uitnodiging Scaling up Dutch Efforts

2 maart 2015

Op 10 maart as. organiseert NWGN (waar UNICEF onderdeel van is) samen met de Food & Business Knowledge Platform en het ministerie van Buitenlandse Zaken het evenement Scaling Up Dutch Efforts for Global Nutrition.

Het doel van het evenement is om Nederlandse beleidsmakers en uitvoerders bewust te maken van de uitkomsten van de Global Nutrition Report. 

De Netherlands Working Group on Nutrition organiseert dit samen met de Food & Business Knowledge Platform en het ministerie van Buitenlandse Zaken. Het doel is o.a. om Nederlandse beleidsmakers en uitvoerders bewust te maken van de uitkomsten van de Global Nutrition Report. Kijk voor meer informatie hier.

De Netherlands Working Group on Nutrition

De NWGN is een samenwerkingsverband van Wageningen University and Research Centre, ICCO, UNICEF, Plan Nederland, DSM, Unilever, GAIN Nederland, WFP, Micronutrient Initiative en het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Sinds 2008 zet NWGN zich in om het onderwerp voeding terug te krijgen op de agenda's van de overheid, maatschappelijke organisaties, kennisinstituten en de voedingsmiddelenindustrie. Door het bundelen van kennis en expertise tussen de leden en door samen te lobbyen, zet de NWGN zich in voor het behalen van enkele Millenniumdoelen van de Verenigde Naties, zoals bestrijding van armoede en honger), kindersterfte en de bevordering van gezondheid van moeders.

Uitnodiging Scaling up Dutch Efforts