Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Pathé actie brengt bijna 55.000 euro op voor UNICEF

6 januari 2015 Van 30 oktober t/m 18 december 2014 kwam Pathé in actie voor kinderen in nood. Met de opbrengst van deze actie worden ontzettend veel kinderen in nood wereldwijd geholpen door UNICEF.

Actie voor UNICEF 

Van 30 oktober t/m 18 december 2014 kwam Pathé in actie voor kinderen in nood. In alle bioscopen draaide een UNICEF-spot voor de hoofdfilm en er werd klanten bij aankoop van een hapje of drankje om een donatie voor UNICEF gevraagd.

Resultaat

Dankzij de geweldige inzet van Pathé-medewerkers heeft deze actie maar liefst 50.166,50 euro  opgeleverd! Samen met het Wiplala kids-event van 9 november, waarbij Pathé 5 euro per kaartje aan UNICEF doneerde, is er in totaal maar liefst  54.981,50 euro  opgehaald voor de noodhulpcampagne van UNICEF Een resultaat om trots op te zijn!

M 1ny 3qmwrce7

Gerelateerd aan dit onderwerp