Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

ING start kerstactie ‘Doneer een wens’ voor UNICEF

16 december 2014

ING start vandaag de actie Doneer een wens. Iedereen kan een persoonlijke kerstwens in de digitale kerstboom hangen die daarna direct in de mailbox van de ontvanger terecht komt. Voor elke wens doneert ING één euro aan UNICEF. 

"We merken dat mensen het leuk vinden dat ze door hun gedrag, zonder zelf direct geld over te maken, toch UNICEF kunnen steunen" zegt Tjitske Benedictus, verantwoordelijk voor maatschappelijk verantwoord ondernemen bij ING Nederland. "Eerder al waren de kerstacties voor UNICEF succesvol en we hopen ook dit  jaar weer dat mensen veel kerstgroeten versturen, zodat er een groot bedrag naar UNICEF kan worden overgemaakt!"

Sinds 2005 werken ING en UNICEF samen aan toegang tot beter onderwijs voor kinderen in bijvoorbeeld Madagaskar, Ethiopië, Nepal en Zambia. Voor 2015 willen we, samen met onze klanten en medewerkers, wereldwijd minimaal één miljoen kinderen hebben geholpen. ING stelt klanten in de gelegenheid om UNICEF te steunen via de in 2013 geïntroduceerde Spaarrekening voor UNICEF: hoe meer klanten sparen, hoe meer ING doneert aan UNICEF.

In 2011 en 2012 organiseerde ING een vergelijkbare kerstactie voor UNICEF. De actie is toegankelijk voor iedereen via www.doneereenwens.nl.   

ING Kerst Donatie

Gerelateerd aan dit onderwerp