Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Dare to create doneert 10.000 euro extra aan het Making Waves programma van WELLA.

10 december 2014

Dare to create groep doneert voor het 2e jaar achtereenvolgend tienduizend euro extra voor het WELLA-UNICEF Making Waves programma.

WELLA-UNICEF Making Waves

Making Waves is een programma van de lange termijn-samenwerking tussen Wella en UNICEF. Het heeft als doel om het leven van minderbedeelde jongeren in opkomende landen, beginnend in Brazilië en Roemenië, te veranderen door middel van training in levensvaardigheden, kappersonderwijs en begeleiding. Sinds 2010 heeft het initiatief al meer dan 18.000 jongeren op weg geholpen naar een beter bestaan.

In oktober 2014 reisden negen getalenteerde Wella kappers naar Rio de Janeiro (Brazilië), in kader van het MAKING WAVES mentorprogramma, om les te geven aan 18 kappers in opleiding. Dit is de zesde keer dat Wella Professionals kappers op reis stuurt en hen de kans geeft hun essentiële vaardigheden te delen met minderbedeelde jongeren.

Dare to create doneert 10.000 euro extra

Van 3 november t/m 29 november waren er speciale MAKING WAVES actieweken in verschillende Wella Professionals salons in Nederland.  Met de opbrengsten van deze actieweken steunen klanten, salons en Wella Professionals het WELLA-UNICEF MAKING WAVES programma.

DARE TO CREATE is een groep stylisten die kennis en ervaringen uitwisselt tijdens bijeenkomsten, workshops en trainingen om zo elkaar te versterken en te inspireren. Net als vorig jaar hebben zij zich ingezet om € 10.000,-- extra te kunnen doneren voor het programma. Ook dit jaar zijn zij daarin geslaagd en gisteravond werd vol trots de cheque ter waarde van € 10.000,-- overhandigd aan Nisha Bakker van UNICEF Nederland.

MW

MW2