Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Kerstcampagne bij Claire's van start gegaan

8 december 2014

De kerstcampagne van Claire's is van start gegaan. Met behulp van kleine donaties wil Claire's een bijdrage leveren aan de hulp voor kinderen in Syrië tijdens de strenge winter. 

Sinds 2012 werken UNICEF en Claire's samen. Onder het mom 'Little things make a big difference' willen ze met behulp van kleine donaties, een groot verschil maken voor kinderen in nood. 

Kerstcampagne

Op vrijdag 5 december ging de kerstcampagne bij Claire's van start. Klanten worden gevraagd om een euro te doneren bij hun aankoop. De actie wordt gehouden in verschillende Europese landen, zoals Frankrijk, Italië en Nederland.

Doel

De extreem koude winter in Syrië komt eraan en UNICEF zet zich in voor de kinderen in Syrië om deze strenge winter door te komen. Het geld dat opgehaald wordt met de kerstcampagne van Claire's zal naar deze kinderen gaan. 

 

UN02432

Forheart

Gerelateerd aan dit onderwerp