Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

H&M steunt UNICEF met een sprookjesachtige kindercollectie

30 oktober 2014 De H&M All for Children collectie van dit jaar bestaat uit vrolijke items die te maken hebben met het bos. Met 25% van de verkoopprijs helpt H&M UNICEF om kwetsbare kinderen een betere toekomst te geven door middel van onderwijs. 

All for Children collectie 2014 

Een sweater met glow-in-the-dark vleermuisvleugels, gorillahandschoenen, kevertassen en een wasberenstaart. De H&M All for Children collectie van dit jaar bestaat uit vrolijke items die te maken hebben met het bos. Het mooiste van deze collectie is dat 25% van de verkoopprijs naar UNICEF gaat, om programma's te ondersteunen die kinderen een betere toekomst bieden door middel van onderwijs. Dit jaar richt het project zich op de meest kwetsbare kinderen in Ethiopië.  

"We wilden een nieuwe manier van verkleden laten zien - met stijl, maar ook met fantasie. Het is fantastisch om met zulke leuke items geld in te zamelen voor dit belangrijke initiatief", zegt ontwerpster Emilia Mravec.

Al 1 miljoen kinderen bereikt 

H&M lanceerde het 'All for Children'-initiatief met UNICEF in 2009 en wil op deze manier kinderen in een aantal van de armste regio's ter wereld helpen. Met de focus op Zuid-India en Bangladesh, heeft H&M op deze manier tot op heden de levens van meer dan één miljoen kinderen positief beïnvloed. De 'All for Children'-collectie biedt klanten de gelegenheid om een persoonlijke bijdrage te leveren en UNICEF te helpen om kinderen een betere start te geven in het leven door middel van onderwijs en ontwikkeling.

De 'All for Children'-collectie van H&M is vanaf 30 oktober 2014 verkrijgbaar.

HM

Naamloos -2

HM-kleding

Gerelateerd aan dit onderwerp