Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

#WAKEUPCALL Open je ogen voor kinderen in nood

15 oktober 2014

Claudia de Breij gaf vorige week het startschot. Net na het ontwaken maakte zij een selfie en plaatste deze op Twitter met de oproep om de vele kinderen in noodsituaties te steunen en UNICEF te sms'en naar 4333. 

Ranomi Kromowidjojo volgde kort daarna en inmiddels verschijnt de een na de andere #wakeupcall selfie op Facebook, Twitter en Instagram.

Syrië, Irak, Zuid-Soedan, Centraal Afrikaanse Republiek en het door ebola getroffen West-Afrika. Nooit eerder werden zoveel kinderen geconfronteerd met geweld, angst, honger en ziekte. Nooit eerder moesten zoveel kinderen zien te overleven in noodsituaties.

Aandacht voor kinderen in nood op Facebook, Twitter en Instagram

Met het bericht De wereld brandt. Open je ogen voor kinderen in nood. SMS 'UNICEF' naar 4333 en doneer €3 #WAKEUPCALL en een foto van jezelf net na het wakker worden, vraag je aandacht voor kinderen in nood. De opbrengsten besteedt UNICEF aan medische zorg, voeding, water en onderwijs.

Klik  hier voor meer #wakeupcall selfies voor UNICEF. 

 

Tweet Claudia Geknipt

 

Tweet Ranomi Geknipt

 

Gerelateerd aan dit onderwerp