UNICEF Talent Battle: stemmen gaat van start!

13 oktober 2014

Stem je favoriete band naar de finale van de UNICEF Talent Battle! De afgelopen periode hebben maar liefst 70 bandjes zich aangemeld voor de Talent Battle van UNICEF voor jong muziektalent in Nederland. Vanaf 13 oktober tot en met 26 oktober kan er gestemd worden.

Vanaf 13 oktober tot en met zondag 26 oktober kun je je stem uitbrengen op jouw favoriete band.

Wildcard

De 24 bandjes met de meeste stemmen per regio gaan door naar de voorronde van die regio (Amsterdam, Utrecht of Den Haag). De band met de meeste stemmen van de regio ontvangt automatisch de wildcard voor de finale. Voor elke regio is er één wildcard beschikbaar. Naast de wildcard (het bandje met de meeste stemmen) zijn er dus nog 7 plekken beschikbaar per voorronde.

De wereld brandt. Maar kinderen hebben 'm niet aangestoken.

De bands die meedoen aan de UNICEF Talent Battle zetten hun muzikale talent in om aandacht te vragen voor kinderen in noodsituaties. Syrië, Irak, Zuid-Soedan, West-Afrika. Nog nooit werden zoveel kinderen geconfronteerd met geweld, angst, honger en ziekte. Door te stemmen zorg je ervoor dat er zoveel mogelijk aandacht voor het werk van UNICEF in noodsituaties komt.

Stem hier op je favoriete deelnemer van de UNICEF Talent Battle 2014!

Stem Foto