Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Wehkamp.nl steunt Pampers UNICEF campagne met verdubbeling vaccins

1 oktober 2014

Wehkamp.nl verdubbelt levensreddende vaccins. Elke maand box Pampers = 10 tetanus vaccins voor UNICEF.

 

Pampers en UNICEF

De ziekte tetanus bij moeders en pasgeboren baby's uitbannen, dat is het gezamenlijke doel van Procter & Gamble en UNICEF. Om dit te bereiken koppelt P&G haar product Pampers drie maanden per jaar aan een speciale actie voor UNICEF. Bij elke aankoop van een pak luiers schenkt Pampers één vaccin tegen tetanus aan UNICEF.

Ga naar de Wehkamp pagina

 

Tetanus al in veertien landen uitgebannen

Dit jaar vindt de actie al voor de negende keer plaats, en tot dusver heeft Pampers al meer dan 300 miljoen vaccins gedoneerd. Hiermee zijn al in 36 landen inentingsactiviteiten gesteund. In veertien van die landen is tetanus al volledig uitgebannen. Dankzij de samenwerking met Pampers, hebben we bijgedragen aan het uitbannen van tetanus bij pasgeborenen in Burkina Faso, Ivoorkust, Gabon, Ghana, Guinea Bissau, Laos, Liberia, Kameroen, Myanmar, Senegal, Sierra Leone, Tanzania, Oost-Timor en Oeganda, en zeven andere landen zijn bijna zover. Daarmee komt het doel om de ziekte bij (toekomstige) moeders en pasgeborenen wereldwijd uit te bannen steeds dichterbij!

Lees verder op unicef.nl/pg

 

De verdubbelaar van wehkamp.nl

Het online warenhuis wehkamp.nl steunt de samenwerking tussen Pampers en UNICEF voor het derde jaar op een rij, middels een donatie van extra vaccins. Bij elke maandbox Pampers (5 pakken) wordt door P&G 5 vaccins gedoneerd, wehkamp.nl verdubbelt dit nog eens naar 10 vaccins per maandbox. Daarnaast zullen er speciale prijspromoties zijn op de Pampers maandboxen. De actie loopt van 1 oktober tot en met 31 december 2014. 

 

wehkamp

Pampers2