Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

UNICEF krijgt rol in nieuwe voorstelling Paul van Vliet

25 september 2014

Paul van Vliet is terug in Den Haag en in het theater. Met een show met oud en nieuw
materiaal en als rode draad de stad waar hij is geboren en getogen. Ook UNICEF en zijn ontmoetingen met kinderen spelen een rol in zijn nieuwe voorstelling 'Zondag in Den Haag'.

Ook UNICEF en zijn ontmoetingen met kinderen spelen een rol in zijn nieuwe voorstelling 'Zondag in Den Haag'. U kunt de matineevoorstelling bijwonen op diverse zondagen in de
Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

Ambassadeur van UNICEF Nederland

Paul van Vliet maakte in 1989 kennis met UNICEF, toen hij tijdens de Danny Kaye Awards in contact kwam met Audrey Hepburn, die UNICEF Goodwill Ambassador was. Er ontstond een hechte vriendschap en Paul van Vliet werd geïnspireerd door Hepburn's bevlogenheid. Op 4 oktober 1992 werd hij officieel tot Ambassadeur van UNICEF Nederland benoemd.

Paul1

Paul van Vliet Award

Ter gelegenheid van zijn 20-jarig jubileum als ambassadeur van UNICEF Nederland, ontving Paul van Vliet in 2012 de eerste Paul van Vliet Award. Vanaf nu wordt die jaarlijks uitgereikt aan iemand die zich op een bijzondere manier inzet voor kinderrechten.

Gerelateerd aan dit onderwerp