Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Win kaarten voor de EK kwalificatie wedstrijd Nederland – Kazachstan!

24 september 2014

Win kaarten voor de EK kwalificatie wedstrijd Nederland - Kazachstan op 10 oktober in de Amsterdam Arena. 

Elk kind heeft recht op sport

In Nederland is het voor de meeste kinderen normaal om te sporten. Van hockey tot turnen, voor bijna elke sport bestaat er wel een vereniging waar kinderen lid van kunnen worden.

Helaas geldt dit niet voor elk kind. Sommige kinderen hebben geen geld om hier te sporten of wonen ze in een omgeving waar het niet mogelijk is om met plezier te kunnen sporten.

UNICEF vindt dat elk kind recht op sport heeft. Met deze actie laat je zien dat je het hiermee eens bent. 

EK-kwalificatie wedstrijd Nederland-Kazachstan

Om aandacht te vragen voor het recht op sport voor alle kinderen verloot UNICEF Nederland kaarten voor de EK kwalificatie wedstrijd Nederland-Kazachstan.

Deze wedstrijd wordt op 10 oktober gespeeld in de Amsterdam Arena. De kaarten zijn beschikbaar gesteld door een van onze partners.

Hoe doe ik mee?

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar en wil je kans maken op de kaarten? Maak dan een leuke en originele sportfoto en plaats deze op Instagram met de hashtags #rechtopsport en #UNICEF!

De actie loopt t/m 5 oktober. Op uiterlijk 7 oktober maakt UNICEF Nederland de winnaars bekend. Onder de kinderen met de leukste foto's zullen we een aantal kaarten voor deze spannende wedstrijd verloten!

Liberia UNI125884