Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

New Kids acteur in Zapplive voor UNICEF

11 september 2014

Op zaterdag 13 september was Tim Haars te gast zijn bij ZappLive onder meer om jonge talentvolle bands op te roepen om mee te doen met de UNICEF Talent Battle.

Op zaterdag 13 september was Tim Haars te gast zijn bij Zapplive onder meer om jonge talentvolle bands op te roepen om mee te doen met de UNICEF Talent Battle. (Tim Haars speelde Gerrie in de populaire serie New Kids.)

UNICEF Talent Battle

De UNICEF Talent Battle is een talentenjacht tussen verschillende bandjes van jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud. UNICEF roept kinderen op om hun muzikale talent in te zetten tegen kindersterfte. Door mee te doen vraag je aandacht voor het probleem en wordt er geld opgehaald voor UNICEF. Zo kunnen alle kinderen gezond opgroeien en hun talenten ontwikkelen.

Door muziek te spelen en plezier te maken kan je je tegelijkertijd je inzetten voor UNICEF. Tim Haars: 'UNICEF trekt het heel breed en wil álle kinderen in nood hulp bieden en daarbij maak je ook nog kans op vette prijzen'. 

De uitzending werd zaterdag 13 september om 8.45 uitgezonden op Zapplive.

Tim Heers

Talentbattle