Welkom bij UNICEF

Fijn dat je onze site bezoekt! We informeren je graag over ons werk voor kinderen wereldwijd. Om de site goed te laten werken en optimaal met je te communiceren, gebruiken we cookies. Zodat we met minder uitgaven méér kinderen kunnen helpen. Help je ons mee?

...of stel zelf je cookies in

Een gezonde start voor 46.728 kinderen

14 augustus 2014

Dankzij de TROS TV Show special kunnen wij maar liefst 46.728 kinderen een gezonde start geven. UNICEF is trots op alle support na de uitzending!

We zijn hier enorm blij mee. Nieuwe én 'oude' donateurs, hartelijk dank voor de enorme steun die wij van u krijgen bij ons werk voor een betere wereld voor kinderen.
En natuurlijk bedanken wij alle mensen die eraan hebben bijgedragen dat de TV Show special zo'n mooi resultaat voor kinderen heeft opgeleverd.

Hulp voor 46.728 kinderen

Op woensdag 16 juli kwamen Ivo Niehe, het team van zijn TROS TV Show en vele bekende en onbekende Nederlanders op tv in actie UNICEF. Na de herhaling afgelopen zondag, staat de teller op het geweldige aantal van 46.728 kinderen die we kunnen helpen.

Elke dag sterven er 18.000 kinderen. Zij sterven door oorzaken die vaak op simpele wijze kunnen worden voorkomen zoals diarree, longontsteking en malaria. Met simpele middelen als vaccinaties, muskietennetten en schoon water kunnen we zorgen dat deze kinderen overleven.

Avrotros _tvshow _300614-010

Avrotros _tvshow _300614-008